Recepties

Hapjes waarmee we rondgaan

Koude hapjes

•  Salsa van groentjes met pijnboompitten, pesto & een krokantje van serrano
•  Glaasje met taboulé, komkommerdobbelsteentjes & grijze garnalen
•  Wrap met gebakken kippenreepjes, frisse salade, wortel & currymayonaise
•  Hoorntje opgevuld met een mousse van breydelham
•  Slaatje van gerookte eendenborst, aspergescheuten & framboos
•  Lepeltje met terrine van ganzenlever, een chutney van mango & crumble van speculoos
•  Waaier van sushi met wasabi, soja & gember
•  Carpaccio van ossenhaas met pijnboompitten, roquette & parmezaan
•  Lepeltje met forelmousse & fijne kruiden, afgewerkt met granny smith
•  Tartaar van tomaat & geitenkaas met basilicum & een koekje van filodeeg
•  Sorbet van granny smith in de zaal overgoten met cava of champagne (+ 0,50 € pp)
•  Wrap met salsa van tomaat, basilicum & gerookte kip
•  Carpaccio van zeeduivel afgewerkt met friseesalade, citroenolie & parmezaan
•  Spiesje van gemarineerde tonijn met courgettenreepjes
•  Lepeltje met een makreelmousse vergezeld van bieslooksnippers

Warme hapjes

•  Zalmwafeltje vergezeld van een mosterd-honingsaus
•  Vispannetje van zalm, kabeljauw, snoekbaars & grijze garnaal
•  Erwtenmousse met in whisky gemarineerde & gebakken coquille st-jacques
•  Zaligheid van scampi “Baron Domenicus”
•  Waaier van 3 culinaire soepjes van de chef volgens het seizoen 
   (vb: topinamboer & truffel – knolseldersoep met gerookte eendenborst – bouillon van wortel & koriander)
•  Tartelette van geitenkaas & verse vijgen
•  Mini-croque van zalm en mozzarella met 3 smaken (truffel, tomaat & olijf of pesto)
•  Spiesje van Mechelse koekoek op een bedje van taboulé
•  Scampi met currysaus & pittig gewokte preisnippers
•  Assortiment dim-sum met chutney van ananas & mango
•  Kroket d’Anvers (op basis van De Koninck bier & filet d’Anvers)
•  Yakitorispiesje met een chilisaus
•  Lauwe praline van zalm met een vulling van curry & appel
•  Mini-croque van foie gras, peperkoek & sjalot
•  Bruchetta met tapenade, tomaat & ansjovis
•  Gebakken tongreepjes met een remouladedip
•  Notenbroodje met brie & honing
•  Mosseltjes in currysaus
•  Gentse waterzooi met vis
•  Bruscetta met pesto van roquette met tonijn, olijf en parmesan

 

Waaier van dessertjes als zoete afsluiter     

•  Frangipane met aardbeienchutney
•  Chocolademousse
•  Crème brûlée
•  Brownie van pure chocolade
•  Rijstpap met bruine suiker
•  Waaier van macarons de Paris