


Recepties
Hapjes waarmee we rondgaan
Koude hapjes
• Salsa van groentjes met pijnboompitten, pesto & een krokantje van serrano
• Glaasje met taboulé, komkommerdobbelsteentjes & grijze garnalen
• Wrap met gebakken kippenreepjes, frisse salade, wortel & currymayonaise
• Hoorntje opgevuld met een mousse van breydelham
• Slaatje van gerookte eendenborst, aspergescheuten & framboos
• Lepeltje met terrine van ganzenlever, een chutney van mango & crumble van speculoos
• Waaier van sushi met wasabi, soja & gember
• Carpaccio van ossenhaas met pijnboompitten, roquette & parmezaan
• Lepeltje met forelmousse & fijne kruiden, afgewerkt met granny smith
• Tartaar van tomaat & geitenkaas met basilicum & een koekje van filodeeg
• Sorbet van granny smith in de zaal overgoten met cava of champagne (+ 0,50 € pp)
• Wrap met salsa van tomaat, basilicum & gerookte kip
• Carpaccio van zeeduivel afgewerkt met friseesalade, citroenolie & parmezaan
• Spiesje van gemarineerde tonijn met courgettenreepjes
• Lepeltje met een makreelmousse vergezeld van bieslooksnippers
Warme hapjes
• Zalmwafeltje vergezeld van een mosterd-honingsaus
• Vispannetje van zalm, kabeljauw, snoekbaars & grijze garnaal
• Erwtenmousse met in whisky gemarineerde & gebakken coquille st-jacques
• Zaligheid van scampi “Baron Domenicus”
• Waaier van 3 culinaire soepjes van de chef volgens het seizoen
(vb: topinamboer & truffel – knolseldersoep met gerookte eendenborst – bouillon van wortel & koriander)
• Tartelette van geitenkaas & verse vijgen
• Mini-croque van zalm en mozzarella met 3 smaken (truffel, tomaat & olijf of pesto)
• Spiesje van Mechelse koekoek op een bedje van taboulé
• Scampi met currysaus & pittig gewokte preisnippers
• Assortiment dim-sum met chutney van ananas & mango
• Kroket d’Anvers (op basis van De Koninck bier & filet d’Anvers)
• Yakitorispiesje met een chilisaus
• Lauwe praline van zalm met een vulling van curry & appel
• Mini-croque van foie gras, peperkoek & sjalot
• Bruchetta met tapenade, tomaat & ansjovis
• Gebakken tongreepjes met een remouladedip
• Notenbroodje met brie & honing
• Mosseltjes in currysaus
• Gentse waterzooi met vis
• Bruscetta met pesto van roquette met tonijn, olijf en parmesan
Waaier van dessertjes als zoete afsluiter
• Frangipane met aardbeienchutney
• Chocolademousse
• Crème brûlée
• Brownie van pure chocolade
• Rijstpap met bruine suiker
• Waaier van macarons de Paris