


Walking Dinner
1 voorgerechtje naar keuze of 3 voorgerechtjes in buffetvorm
• Carpaccio van ossehaas met pecorino, balsamico, pijnboompitten & roquette
• Praline van gerookte zalm met een lauwe vulling van granny smith & curry
• Quiche van geitenkaas met zongedroogde tomaat & pijnboompitten met een herfstslaatje
• Spiesje van gemarineerde parelhoen op taboulé met een sinaassaus
• Gazpacho met garnering van paprika, basilicum en pikante pepertjes
• Vitello tonato met kapperappeltjes, roquette & zongedroogde tomaatjes
1 soepje naar keuze
• Wortel-koriander soep (vegetarisch)
• Aspergeroomsoep met grijze garnaaltjes
• Pittig romig Thais soepje van kokosnoot & citroengras
1 visgerecht naar keuze
• Scampispiesje met pittig gewokte prei & currysaus
• Zaligheid van scampi ‘Baron Domenicus’
• Op het vel gebakken zeebaars met groen & gele gewokte courgette met een puree van bintjes & tuinkruiden en couis van rode paprika
1 sorbet als tussendoortje tussen de warme gerechtjes
• Sorbet van granny smith appel in een glaasje geserveerd & in de zaal met champagne overgoten
1 vleesgerecht naar keuze
• Lamscarré met een dijonpuree & geconfijte tomaatjes
• Lamsnavarin met gratin & wintergroentjes
• Filet van Mechelse koekoek met een sausje van Gouden Carolus, millefeuille van witloof met zon- gedroogde tomaat, parmesan &
pijnboompit vergezeld van groene asperge & gratin dauphinois
1 dessert als zoete afsluiter of een dessertenbuffet
• Dessertenwaaier ‘Baron Domenicus’
• Duo van chocolade
• Speculoosbavarois
• Crème brûlée
• Vers fruit