Walking Dinner

 

1 voorgerechtje naar keuze of 3 voorgerechtjes in buffetvorm

•  Carpaccio van ossehaas met pecorino, balsamico, pijnboompitten & roquette
•  Praline van gerookte zalm met een lauwe vulling van granny smith & curry
•  Quiche van geitenkaas met zongedroogde tomaat & pijnboompitten met een herfstslaatje
•  Spiesje van gemarineerde parelhoen op taboulé met een sinaassaus
•  Gazpacho met garnering van paprika, basilicum en pikante pepertjes
•  Vitello tonato met kapperappeltjes, roquette & zongedroogde tomaatjes


1 soepje naar keuze

•  Wortel-koriander soep (vegetarisch)
•  Aspergeroomsoep met grijze garnaaltjes
•  Pittig romig Thais soepje van kokosnoot & citroengras


1 visgerecht naar keuze

•  Scampispiesje met pittig gewokte prei & currysaus
•  Zaligheid van scampi ‘Baron Domenicus’
•  Op het vel gebakken zeebaars met groen & gele gewokte courgette met een puree van bintjes & tuinkruiden en couis van rode paprika


1 sorbet als tussendoortje tussen de warme gerechtjes

•  Sorbet van granny smith appel in een glaasje geserveerd & in de zaal met champagne overgoten


1 vleesgerecht naar keuze

•  Lamscarré met een dijonpuree & geconfijte tomaatjes
•  Lamsnavarin met gratin & wintergroentjes
•  Filet van Mechelse koekoek met een sausje van Gouden Carolus, millefeuille van witloof met zon- gedroogde tomaat, parmesan & 
   pijnboompit vergezeld van groene asperge & gratin dauphinois


1 dessert als zoete afsluiter of een dessertenbuffet            

•  Dessertenwaaier ‘Baron Domenicus’  
•  Duo van chocolade    
•  Speculoosbavarois 
•  Crème brûlée
•  Vers fruit