


Warm en koud buffet
Wij voorzien per 100 à 150 personen 1 groot ovaal buffet centraal in de zaal.
Op die manier kan u uw gasten snel en efficiënt een verzorgde en culinaire maaltijd aanbieden.
De ideale formule als u een strak tijdschema hebt.
Koud buffet
• Assortiment gerookte vis (zalm, makreel, forel) & rivierkreeftjes
• Tomaat met grijze garnalen
• Italiaanse pasta pesto salade met kerstomaat & mozzarella
• Carpaccio van ossenhaas met balsamico-crème & parmezaan
• Pastasalade met feta, olijven & paprika
• Gerookte eendenborst met vijgen, foie gras, frambozen & aspergescheuten
• Parmaham met meloen
• Paté van kwartel met veenbessenconfituur
Saladbar
• Wortelsalade
• Mixed salad met gekruide broodcroutons
• Aardappelsalade met augurken
• Komkommersalade met roze peperbolletjes
• Waaier van sauzen
Brood & boter
• Waaier van harde & zachte broodjes
• Kleine botertjes
Warm buffet
Vis
OF • Tongrolletjes dugléré (witte wijnsaus met champignon, tomaat, peterselie en grijze garnaal) met pommes duchesse
OF • Zeebaars op het vel gebakken, paprikacoulis & kruidenpuree
OF • Rode poon in een beurre blanc saus met verse groene kruiden, aardappelgarnituren & seizoensgroenten
Vlees
OF • Filet van Mechelse koekoek, saus met Gouden Carolus, kroketjes & een bladerdeeggebakje met Grana Padano,
witloof & tapenade van tomaat
OF • Op het vel gebakken eendenfilet met een sinaassaus, waaier van groentjes, rösti of gratin
OF • Varkenshaasje met mosterdsaus met groentenwaaier & kroketjes of gratin
OF • Fijne sneetjes kalkoenfilet Stroganoff met gratin
OF • Lamscarré met geconfijte tomaatjes, rozemarijnsaus & puree van moutarde de Meaux