Warm en koud buffet

Wij voorzien per 100 à 150 personen 1 groot ovaal buffet centraal in de zaal. 
Op die manier kan u uw gasten 
snel en efficiënt een verzorgde en culinaire maaltijd aanbieden.
De ideale formule als u een strak tijdschema hebt.


Koud buffet

•  Assortiment gerookte vis (zalm, makreel, forel) & rivierkreeftjes
•  Tomaat met grijze garnalen
•  Italiaanse pasta pesto salade met kerstomaat & mozzarella
•  Carpaccio van ossenhaas met balsamico-crème & parmezaan
•  Pastasalade met feta, olijven & paprika
•  Gerookte eendenborst met vijgen, foie gras, frambozen & aspergescheuten
•  Parmaham met meloen
•  Paté van kwartel met veenbessenconfituur

Saladbar

•  Wortelsalade
•  Mixed salad met gekruide broodcroutons
•  Aardappelsalade met augurken
•  Komkommersalade met roze peperbolletjes
•  Waaier van sauzen

Brood & boter

•  Waaier van harde & zachte broodjes
•  Kleine botertjes

 

Warm buffet 

Vis

OF  •  Tongrolletjes dugléré (witte wijnsaus met champignon, tomaat, peterselie en grijze garnaal) met pommes duchesse
OF  •  Zeebaars op het vel gebakken, paprikacoulis & kruidenpuree
OF  •  Rode poon in een beurre blanc saus met verse groene kruiden, aardappelgarnituren  & seizoensgroenten


Vlees

OF   •  Filet van Mechelse koekoek, saus met Gouden Carolus, kroketjes & een bladerdeeggebakje  met Grana Padano,
           witloof & tapenade van tomaat
OF   •  Op het vel gebakken eendenfilet met een sinaassaus, waaier van groentjes, rösti of gratin
OF   •  Varkenshaasje met mosterdsaus met groentenwaaier & kroketjes of gratin
OF   •  Fijne sneetjes kalkoenfilet Stroganoff met gratin
OF   •  Lamscarré met geconfijte tomaatjes, rozemarijnsaus & puree van moutarde de Meaux