


Winterbarbecue
Vis
• Gamba’s met een culinaire salsa van winterse groentjes (met citroendoekjes)
Vlees
Onze koks garen het vlees op zijn geheel en versnijden het nadien volgens uw wensen.
• Varkenshaasje met geitenkaas opgevuld en omwikkeld met spek.
• Dikke repen varkensspek
• Filet pur met een peperroomsaus
• Speenvarkenrug (lekker mals & sappig)
Warm buffet
• Wortelpuree
• Knolselderpuree
• Gratin van brocolli
• Waaier van warme groentjes met provençaalse kruiden
met o.a. boontjes, mangetouts, rode ajuin, brocoli, bloemkool & wortel
• Winters wokje van champignons
met champignons de Paris, giroles, cêpes, etc.. op smaak gebracht met sjalot, look & verse groene kruiden
Sauzen
• Mayonaise
• Cocktail
• Barbecuesaus
• Looksaus
• Warme peperroomsaus
Brood
Wij voorzien een assortiment brood en boter.