Winterbarbecue

Vis

•  Gamba’s met een culinaire salsa van winterse groentjes (met citroendoekjes)

Vlees

Onze koks garen het vlees op zijn geheel en versnijden het nadien volgens uw wensen.

•  Varkenshaasje met geitenkaas opgevuld en omwikkeld met spek.
•  Dikke repen varkensspek
•  Filet pur met een peperroomsaus
•  Speenvarkenrug (lekker mals & sappig)

Warm buffet

•  Wortelpuree
•  Knolselderpuree
•  Gratin van brocolli
•  Waaier van warme groentjes met provençaalse kruiden 
   met o.a. boontjes, mangetouts, rode ajuin, brocoli, bloemkool & wortel
•  Winters wokje van champignons
   met champignons de Paris, giroles, cêpes, etc..   op smaak gebracht met sjalot, look & verse groene kruiden

Sauzen

•  Mayonaise
•  Cocktail
•  Barbecuesaus
•  Looksaus
•  Warme peperroomsaus

Brood

Wij voorzien een assortiment brood en boter.